Hoog in Google

Uw bedrijf hoog in Google krijgen is de meest kosteneffectieve manier om business te genereren naar uw website. Search Engine Optimisation (SEO) is in wezen het proces van het begrijpen hoe zoekmachines hun zoekresultaten berekenen en de toepassing van deze kennis om uw site zo hoog mogelijk in de resultaten te laten verschijnen.

hoog in google

 Waarom Hoog In Google?

  • Een GRATIS stroom aan nieuwe bezoekers naar je website
  • Bezoekers die specifiek op zoek zijn naar uw producten of diensten
  • Niet langer adverteren op Google Adwords (geen kosten per klik)
  • Wordt gezien als autoriteit door een top positie in Google

beste locatie voor uw bedrijf is de eerste pagina van Google

Voor tientallen jaren gold dat ieder serieus bedrijf een vermelding in de Gouden Gids nodig had om gevonden te worden door nieuwe klanten. Tegenwoordig gebruikt meer dan 80% van alle consumenten het internet om te zoeken naar producten en services zoals die van u. Dit percentage wordt alleen maar meer nu mensen het internet ook via hun telefoon kunnen gebruiken.

80% van alle aankopen vind zijn origine op internet.

80% van alle zoektochten naar een dienst of product begint op internet.

Dit zijn duizenden mensen die specifiek op zoek zijn naar wat u verkoopt en die vinden nu uw concurrenten op de eerste pagina.

Van alle zoekmachines heeft Google 93% marktaandeel in Nederland.

Wij garanderen Google rankings, sommige SEO-bureaus garanderen zoekmachine rankings, dit is een groot verschil. Op de eerste pagina van Bing (2%) is NIET hetzelfde als de eerste pagina van Google.

Domineer De Eerste Pagina En Wordt Een Autoriteit

Wij kunnen u helpen met een plaatsing op de eerste pagina van Google voor uiterst gerelateerde en relevante zoektermen voor uw bedrijf. Uw website hoog in Google voor de producten of services die u aanbiedt kunnen u massa’s nieuwe klanten opleveren.

Rekenvoorbeeld:

Stel u heeft een rijschool in Tilburg. Wist u dat alleen al de zoekterm: “rijschool Tilburg” per maand gemiddeld 2900 keer in Google wordt ingevoerd? Dit zijn mogelijk 2900 potentiële klanten voor u, die exact op zoek zijn naar hetgeen wat u aanbiedt. En dit is alleen voor de zoekterm “rijschool” er wordt namelijk ook gezocht naar: autorijschool, verkeersschool, rijlessen, autorijlessen, enz. enz.

Duizenden potentiële klanten zijn naar u op zoek!  (staat u op de eerste pagina?)

Ook 80% van uw doelgroep gebruikt het internet om te zoeken naar de producten/services die u verkoopt, maar let op! 90% van alle zoekers kijkt nooit verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Het overgrote deel van de zoekenden klikt op de eerste drie resultaten.

Het is dus duidelijk dat als uw bedrijf nieuwe klanten wil vinden, u op de eerste pagina van Google te vinden moet zijn voor de producten/services die u verkoopt.

Maar wat gebeurt er als een bedrijf nu meer dan één keer op de eerste pagina verschijnt voor een relevante zoekterm in zijn branche?

Ik neem mijn eigen bedrijf als voorbeeld: Bovida.nl verkoopt internet marketing en wij bevinden ons in Drunen (internet marketing wordt niet perse lokaal verkocht, maar het gaat om het voorbeeld).

Stel iemand is op zoek naar een internet marketing bureau in zijn regio, deze persoon gaat naar Google.nl en toetst in: “internet marketing Drunen”. Dit is iemand die nog niet weet welk bedrijf  kan leveren wat hij zoekt, anders had hij/zij gezocht op de naam van het bedrijf.

Deze persoon krijgt dan dit resultaat te zien op zijn zoekopdracht:

internet-marketing-drunen-500

Zou u niet even kijken wat dit bedrijf u kan bieden?

In mijn geval is mijn bedrijf zelfs via 8 van de 10 resultaten op de eerste pagina te vinden en zien zoekers 5 maal mijn telefoonnummer, nog voordat zij één resultaat hebben aangeklikt. Dit is hoe waardevol een positie hoog in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie kan zijn voor uw bedrijf. U kunt de autoriteit in uw branche worden met onze hulp!

Klik Voor Meer Informatie Of Bel Ons Op: 06-22245077