Betaalbaar Webdesign

Eerste impressies zijn alles. Wat voor eerste impressie krijgen de bezoekers van uw website? Een slecht design of een verouderde website kosten u geld! Als u uw website lange tijd geen nieuw design heeft gegeven of u heeft nooit een hoge kwaliteit website gehad, dan loopt u klanten mis die nu voor uw concurrent kiezen omdat zij een meer professionele website hebben. Een slechte website is ook schadelijk voor uw zoekmachine optimalisatie, brengt uw conversie ratio omlaag en brengt meer schade toe aan uw bedrijf dan dat het helpt. Om internet marketing ten volste te benutten is goed webdesign een vereiste.

webdesign-drunen-nb

Webdesign Drunen Midden- en Kleinbedrijf

U doet alles om uw business een tiptop uitstraling te geven. Van uw visitekaartjes tot uw kleding tot uw bedrijfspand, u neemt waarschijnlijk allerlei stappen om er voor te zorgen dat uw huidige en potentiële klanten een goede impressie krijgen van uw bedrijf. Maar straalt uw website diezelfde goede impressie uit?

Voor velen van uw huidige en potentiële klanten geldt dat het internet de eerste plek is waar zij informatie zoeken over uw bedrijf. Maar als uw bedrijf geen website heeft of een ouderwetse onprofessionele website, zullen diezelfde potentiële klanten verder zoeken naar een alternatief bedrijf en vinden een van uw concurrenten.

Er zijn maar twee redenen waarom bedrijven geen professioneel ogende website hebben: Kosten & Beschikbaarheid. Veel bedrijven weten niet waar ze een hoge kwaliteit webdesign bureau kunnen vinden en zelfs als ze er een vinden denken ze dat de kosten veel te hoog zullen zijn voor hun kleine marketing budget. Maak je geen zorgen, wij regelen alles en zorgen voor een hoge kwaliteit, professionele website voor een fractie van de kosten die onze concurrentie rekent.

Wij werken met drie categorieën bedrijfswebsites en webdesign

Website Redesign

Website RedesignWij werken met allerlei soorten bedrijven, van kleine lokale loodgieters tot grote financiële instellingen, brengen het terug naar de huidige web standaard en geven hun bedrijf een professionele look op het internet.

Nieuwe Websites

webdesign nieuwOf u nu een splinternieuw bedrijf bent of gewoon nog niet de waarde hebt ingezien die een website kan toevoegen, wij zullen nauw met u samenwerken om uw business te begrijpen en dan het beste design afstemmen op de allereerste website van uw bedrijf.

E-commerce Sites

E-commerce-webwinkelE-commerce wordt steeds populairder, van grote online shops tot lokale winkels die hun producten en services online willen aanbieden. Wij streven om een professionele site te ontwikkelen die bezoekers converteert tot klanten.

Van standaard 5 pagina websites voor lokale bedrijven tot tienduizenden pagina’s E-commerce en bedrijfswebsites, ons team kan het allemaal. En u heeft een contactpersoon van begin tot einde van het project om u te verzekeren van een efficiënte webdesign service. Als een marketing georiënteerd bedrijf, heeft u niet alleen een professionele website, maar u heeft een website die klaar is om te dienen als de beste vertegenwoordiger en salesmanager van uw bedrijf. Al onze websites zijn volledig geoptimaliseerd voor maximale conversie en helpen uw bedrijf om de hoogst mogelijke winst mogelijk te maken online.

Beschikbare Webdesign Opties

Wij zullen u nooit belemmeren in de mogelijkheden die u heeft voor uw website. Liever zorgen wij voor een oplossing op maat afgestemd op uw specifieke eisen, zodat u eindigt met de perfecte website. Bovida.nl webdesign Drunen o.a. heeft de volgende opties:

Pagina’s op maat

pagina-op-maatVanaf de standaard
5 pagina websites tot +1.000 pagina’s, wij designen en passen elke webpagina aan zodat het werkt voor uw bedrijf.

@website.nl Email

internet-mailWe zetten zoveel email adressen op als u nodig heeft, zodat al uw personeel hun eigen professionele bedrijfs email adres kan hebben.

Analytics Tracking

analyticsMeten is weten. Wij koppelen Google analytics en tracking aan uw website om de bezoekers aantallen, conversie ratio en andere belangrijke data te monitoren.

SEO optimale code

codeAl onze websites zijn optimaal voor SEO, dit betekend dat ze zoekmachine-vriendelijk zijn en klaar voor een SEO campagne, soms ranken ze meteen.

Blog & CMS

blog-cmsVoeg zelf makkelijk een pagina, artikel en updates toe aan uw website met het zeer eenvoudig te gebruiken backend menu.

Formulier op maat

formulierenAangepaste contact formulieren, vragenlijsten en consultatie formulieren om de conversie ratio van uw website te maximaliseren.

Betaal Integratie

credit_cardAccepteer creditcards, Paypal en Ideal en laat het afrekenproces zo vloeiend mogelijk verlopen voor u en uw klanten.

En nog veel meer…

ideeenWat u ook nodig heeft, we kunnen het regelen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave of om meer te weten te komen over onze services!

Klik Voor Meer Informatie Of Bel Ons Op: 06-22245077