Zoekmachine Optimalisatie SEO & SEM

Het maakt niet uit hoe goed je product of service is, je zal niet slagen als je niet in staat bent de klanten te bereiken die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Er zijn duizenden mensen die nu op zoek zijn naar jouw producten of services, het probleem is ze kunnen jou niet vinden! MKB zoekmachine optimalisatie (SEO) brengt jou website naar de eerste pagina van de zoekmachines, zodat potentiële klanten je kunnen vinden en jouw klanten kunnen worden. En met Bovida.nl zoekmachine optimalisatie Drunen blijft het betaalbaar, ook voor het MKB.

zoekmachine optimalisatie drunen

Denk terug aan de laatste keer dat jij zocht naar een nieuw product of service. Grote kans dat jij net als ongeveer 80% van consumenten je zoektocht bent begonnen in een zoekmachine online. En er is ook een grote kans dat jij net als ongeveer 90% van alle zoekers nooit verder hebt gezocht dan de eerste pagina van de zoekresultaten! Voor een ondernemer betekent dit dat als jouw website niet bij de resultaten op de eerste pagina wordt gevonden voor de zoekwoorden van jouw branche, dat je website eigenlijk helemaal niet bestaat.

De nummer één reden waarom bedrijven geen gebruik maken van zoekmachine optimalisatie is kosten. Wij als midden- kleinbedrijf begrijpen dat je een gelimiteerd marketing budget hebt, dat is precies waarom wij een efficiënt en economisch SEO proces hebben ontwikkeld afgestemd op jouw budget en wensen. We hebben drie groepen cliënten waar wij mee werken:

Lokaal SEO

lokaal seoOnze lokale SEO cliënten bestaan uit kleine bedrijven die een specifiek geografisch gebied dienen. Deze cliënten bieden hun producten of services aan in selecte steden, gemeentes of provincies in een specifiek marktsegment. Deze bedrijven ranken we in de natuurlijke en lokale resultaten.

Nationale SEO

nationaal seoOnze nationale SEO cliënten bestaan uit kleine bedrijven die hun producten of services landelijk aanbieden. Deze cliënten targeten een groter marktsegment en zijn meer geïnteresseerd in rankings in de nationale zoekresultaten om een groter klantenbestand te bereiken.

Zakelijke SEO

internationaal SEOOnze zakelijke SEO cliënten bestaan uit midden tot grote bedrijven die hun producten aanbiedt aan lokale markten, maar ook aan nationale en internationale markten. Deze grotere bedrijven maken vaak gebruik van grootschalige SEO campagnes die duizenden consumenten bereikt.

Het maakt niet uit in welke markt jij jezelf in bevindt of hoe groot of klein je bedrijf is, je kan altijd profiteren van meer bezoekers op je website en nieuwe klanten. Zoekmachine optimalisatie levert een van de beste ROI’s van alle aanwezige marketing methodes, en is een uitstekende strategie voor bedrijven die op zoek zijn naar gezonde groei voor de lange termijn.

Wij Laten Resultaten Spreken

Terwijl andere SEO bureaus alleen maar doen aan linkbuilding of de code van je website veranderen, doen wij alleen aan resultaten. Als wij zien dat we de omzet van je bedrijf niet kunnen verbeteren door hogere zoekmachine rankings en meer leads, dan nemen wij je gewoon niet als klant. Wij geloven in het vormen van langdurige relaties met onze cliënten, daarom zijn wij alleen gebaat bij klanten waar wij 100% resultaat kunnen behalen

Wat Onze Zoekmachine Optimalisatie SEO Service Inhoudt

Bovida.nl is een full service online marketing bureau, wat betekent dat je volledige SEO campagne door ons internet marketing team wordt uitgevoerd. Je ontvangt wekelijkse linkbuilding en ranking rapporten en maandelijkse campagne rapportages. Jij hoeft je geen zorgen te maken over je internet marketing campagne, ons team zorgt ervoor dat alles wordt gedaan om jouw website op de eerste pagina te ranken.
U focust op uw business, wij regelen alles!

Zoekwoorden Onderzoek

zoekwoorden onderzoekWe beginnen elke campagne met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek om de zoekopdrachten te vinden die relevant zijn voor jouw bedrijf, die meest geschikt zijn om bezoekers tot klanten te converteren en die een zo hoog mogelijk aantal maandelijkse zoekopdrachten hebben. Wij gebruiken drie verschillende soorten software om de best mogelijke combinatie zoekwoorden te vinden, daarna voegen we je zoekwoorden toe aan onze ranktracker zodat we de veranderingen in de zoekresultaten kunnen monitoren.

On-site SEO proces

on-site-seoOn-site SEO is een belangrijk onderdeel van de ranking van je site in zoekmachines, toch zijn er veel SEO bureaus die deze cruciale stap verwaarlozen. On-site SEO bestaat uit het optimaliseren van meer dan 100 verschillende elementen van je website om er zeker van te zijn dat de zoekwoorden op een juiste manier in je site zijn verwerkt. Veel van deze veranderingen worden achter de schermen uitgevoert, zo ziet u geen veranderingen aan de website zelf. On-site SEO aanpassingen bestaan uit het optimaliseren van title tags, meta descriptions, afbeelding alt tags, headers, codering en keyword plaatsing.

Off-site SEO proces

off-site-seoDit is waar wij ons het meest onderscheiden van andere SEO bureaus. Niet alle SEO bureaus leveren dezelfde kwaliteit werk af. Wanneer het aankomt op off site SEO, wij bouwen links vanaf externe websites. Deze links worden door de zoekmachines gezien als een “stem” voor jouw website, waardoor deze meer belangrijk wordt en stijgt in de rankings. Maar niet alle links zijn hetzelfde. Sommige SEO bureaus besteden hun linkbuilding uit aan buitenlandse linkbuilders, waardoor je links in het Engels worden gebouwd. Wij focussen op het bouwen van kwaliteit links die langer actief blijven, meer relevant zijn voor jouw website en branche en beter resultaat leveren dan lage kwaliteit links. Deze extra stap zorgt ervoor dat onze campagne voor meer bezoekers zorgt en je website sneller rankt in de zoekmachines.

Nog Meer Voordelen Van Bovida.nl

  • Geen extra kosten achteraf – afspraak is afspraak
  • Geen lange termijn contracten – wij zijn overtuigd van onze diensten en zetten je niet vast aan langlopende contracten
  • Full service – je hoeft je nergens zorgen over te maken, ons team regelt alles
  • Suport – wij zijn 24/7 te bereiken via email en tijdens kantooruren per telefoon.
  • Transparantie – wij leveren wekelijks uitgebreide rapportages en tracken alle aspecten van de campagne
  • Resultaten – wij leveren altijd resultaat voor onze cliënten om hun te helpen de beste ROI voor hun marketing te krijgen

Snelle SEO Test

Ga naar Google en zoek met een zoekwoord wat je business beschrijft. Als je een advocaat in Den Bosch bent zoek je voor “advocaat Den Bosch”, als je een tuincentrum in Amsterdam bent zoek je naar “tuincentrum Amsterdam”. Als je website niet in de top 3 van de zoekresultaten verschijnt, dan kun je groot voordeel behalen uit zoekmachine optimalisatie.

Er zijn vele klanten die zoeken naar bedrijven net zoals die van jou, maar het probleem is als je niet in de top van de zoekresultaten rankt, dan vinden ze je niet! Het team van Bovida.nl maakt gebruik van tientallen jaren aan marketing ervaring, en wij zijn klaar voor de uitdaging om elke website te ranken in elke branche hoe sterk de concurrentie ook is.

Vraag vandaag nog een GRATIS en geheel vrijblijvende analyse aan.

Klik Voor Meer Informatie Of Bel Ons Op: 06-22245077